Apel për ndihmë për shërimin e të riut Labinot Maroshi

Të nderuar,

Labi (Labinot Maroshi) eshte nje djale i ri 29  vjeç nga Malësia/Tuz. Rreth para nje viti eshte diagnostikuar me kancer, eshte operuar ne spitalin e Podgorices dhe trajtuar me medikamente po ne Podgorice. Gjendja shendetesore ka qene me ulje ngritje, tani kur te gjithe menduam se ja doli, semundja u shfaq me agresive. Sipas mjekeve ne Podgorice e vetja rruge eshte qe nje tjeter operacion duhet te kryhet ne Stamboll/Turqi, per arsye se mundesite per kete lloj trajtimi ne Podgorice nuk ekzistojne.

Te gjithe jemi te vetdishem se trajtime te tilla kane kosto te madhe, keshtu qe shoqeria dhe te gjithe dashamiresit e Labit kane filluar sot nje aksion per mbledhjen e 50,000$ te nevojshme per operacionin dhe trajtimin e metejshem ne Turqi.

Labi me daten 11 Shtator do udhetoj ne Turqi per nje operim te dyte dhe trajtim te metejshem dhe me siguri me ndihmen e Zotit do e fitoj edhe betej e fundit. Ju lutem kushdo qe ka mundesi te kontriboj  ne menyre qe Labi te kthehet shendosh e mire pran djalit te tij Anesit, familjes dhe krejt shoqerise.

Ju falenderojme nga zemra dhe Zoti ua shperblefte ne familjet tuaja.

Une jam Driton Sinishtaj shok i ngushte i Labinotit, i autorizuar nga ai dhe familja e tij per te mbledhur fondet per sherimin e tij ne platformen GoFundMe, në linkun më poshtë.

https://www.gofundme.com/f/per-labin?sharetype=teams&member=2784446&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=p_na+share-sheet&rcid=eb1e19fe73c04c90a1ad34e7ac303c19

Ndihma mund të behet edhe permes llogarisë në  Prva Banka: 535-0400101154660-54