Malsori publikon këngën e re “Mikpritja e Shqiptarit”(VIDEO)

Këngëtari i mirënjohur, Malësori, ka publikuar edhe një këngë kushtuar mikpritjes shqiptare.

Tematika e mikpritjes së shqiptarit, është një traditë që vazhdon edhe sot.

Kënga është e punuar nga mjeshtri i muzikës Ilir Berani, me orkestrim nga Miti Geci.

Vlen të ceket se ditë më parë u publikua edhe një këngë e re “Oj Kosovë, Oj Shqipëri, me rastin Ditës së flamurit, të interpretuar nga tetë këngëtar të njohur shqiptar si: Shkurte Fejza, Dani, Gili, Xeni, Edona Lllalloshi, Malësori, Violeta Kukaj, dhe Ylli Demaj.

Albert Camaj