Këngëtari, Toni Ujkaj,vjen me potpuri këngësh

Këngëtari, nga Malësia, Toni Ujkaj, ka sjellë për publikun një potpuri këngësh në kuadër të xhirimeve për festat e fundvitit.

Këngët janë orkestruar nga mjeshtri i muzikës z. Ardit Nika si dhe Senad Deshaj.
Më poshtë mund të shihni se çfarë ka përgatitur kësaj radhe Ujkaj.

Albert Camaj