Shqiptarët e Plavë-Gucisë, filluan aksionin humanitar për të ndihmuar Shqipërinë

Shqiptarët nga Plava dhe Gucia, filluan sot mbledhjen e të hollave për familjet e prekura nga termeti në Shqipëri.

Mbledhja e të hollave është duke u bërë
në Plavë, pranë Shtëpisë së Kulturës, si dhe në GUCI në lokacionin METRO caffe bar,  ku janë të vendosura kutitë për donacione.

Në shkresën e organizatorëve nga Plava dhe Gucia, i bëjnë thirrje të gjithë bashkëvendësve që të kontribuojnë me aq sa kanë mundësi për familjet e prekura nga termeti i datës 26 Nëntor i cili goditi Shqipërinë, duke shkaktuar shumë viktima dhe dukë lënë mijëra njerëz pa kulm mbi kokë.

“Ndihma juaj, sado e vogël qoftë, ka vlerë të jashtëzakonshme, që edhe ne nga Plava e Gucia t’i bashkohemi karvanit humanitar”, thuhet në shkresën e organizatorëve.

Siç, theksojnë, mjetet e mbledhura do të dorëzohen në Ambasadën e Shqipërisë në Podgoricë.

Për çdo informatë mun të kontaktoni:

Shaban Prelvukaj +382 69 727 013
Asdren Çelaj +382 69 679 214
Dardan Qosaj​ +382 67 877 227
Ali Kukaj +382 69 298 283

Malesia.Org