Camaj apelon te qytetarët e Malesisë të qendrojnë në shtëpi

Kryetari i Lidhjes Demokratike Shqiptare, njeheri edhe drejtori i SHPK “Komunale”-Tuz, Nikollë Camaj, falenderon qytetaret per sjelljen që po tregojnë dhe bën apel që të qendrojnë në shtëpi.

Malesia.Org