🇦🇱 “EJA N’SHPINĂ‹ TĂ‹NDE” 🇦🇱

NĂ« 142 vjetorin e Lidhjes Shqiptare tĂ« Prizrenit 🤝🇦🇱, Bashkia e TiranĂ«s dhe disa bashki e komuna shqiptare tĂ« rajonit, krijuan nismĂ«n “EJA N’SHPINĂ‹ TĂ‹NDE”, nĂ«n logon Unionit tĂ« Bashkive Shqiptare nĂ« Rajon.

Një ftesë për të pushuar në trojet ku, në shekuj kanë jetuar shqiptarë.

https://youtu.be/rUcF4YmYD6U

Furra Tahiri