Vendimi i Gjukanoviq: Zgjedhjet parlamentare dhe lokale më 30 gusht

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, solli Vendim të shpallë zgjedhjet për deputet në Parlamentin e Malit të Zi, si dhe Vendimin për shpalljen e zgjedhjeve për këshilltarë në disa komuna për më 30 gusht 2020.

Një ndër komunat që do të mbahen zgjedhjet lokale është komuna e Gucisë.
Në Kuvendin e Gucisë, në përmbajtjen e deritanishme, nga partitë Shqiptare, LDSH numëron 4 këshilltarë, UDSH, 2, kurse ASH, 1 këshilltar.
Malesia.Org