LDSH – PO bashkimit

Kreu i LDSH-së, si gjithmonë edhe sonte, në Guci, tejet konstruktive në mbështetjen e vizionit të vet politik, për mbrojtjen e interesave të shqiptarëve në Malin e Zi.
Zgjedhjet e ardhshme parlamentare paraqesin sfidë, por edhe mundësi për faktorizimin tonë.
E dëshmuam edhe në zgjedhjet për Tuzin, do ta dëshmojmë edhe me 30 gusht, se jemi faktor stabilitetit, dhe hallkë e fortë në zinxhirin shqiptar.
Me besim të plotë edhe te partnerët, për një bashkëpunim të sinqertë, jemi të bindur se do të dalim faqebardhë, si në procesin e grumbullimit të votave, po ashtu dhe në mbrojtjen e interesave kombëtare.

#LDSH
#forumishqiptar
#PObashkimit