Hapet rruga deri te shkolla në Kshevë

Sot është përfunduar hapja e rrugës deri te shkolla në fshatin e Kshevës.

Rrugica egzustuese ishte e kalueshme vetem për këmbësorët. Tashmë udhëtimi te shkolla mund të bëhet me automjet.

Megjithatë rruga është hapur por e pa asfaltuar.

Rikujtojmë se ndërtesa e shkollës është në gjendje mjaft të keqe dhe ka nevojë për riparime themelore.

/MALESIA.ORG/