Nimanbegu: Partitë shqiptare në Mal të Zi, me kërkesa të qarta për qeverinë e re

Partitë shqiptare në Mal të Zi nuk kanë ende një vendim përfundimtar nëse do të hyjnë ose jo në qeverinë e re të vendit, që pritet të kalojë në duart e opozitës së deritashme.

Genc Nimanbegu, një nga krerët e partive shqiptare, thotë në një intervistë për Abc News se shqiptarët janë të qartë në kërkesat e tyre, që nga ruajtja e identitetit kombëtar, deri tek decentralizimi dhe mos-ndryshimi i kursit perëndimor të politikës së jashtme.

Për më shumë ndiqeni intervistën e plotë, të realizuar nga gazetarja e Abc News, Linda Karadaku: