URIME DITA E FLAMURIT 

Urime Ditën e Flamurit – 28 Nëntorin, festën më të madhe dhe më të rëndësishme të kombit tonë.

Urime 577 vjetorin e ngritjes së Flamurit Kombëtar nga Gjergj Kastrioti Skënderbeu në Krujë dhe 108 vjetorin e shpalljes së Pavarësisë në Vlorë, pavarësi e cila u cungua një vit më vonë në Konferencën e Londrës, por e cila jeton gjithnjë në vetëdijen e çdo shqiptari.

Përgjysmimi i Pavarësisë së Shqipërisë bëri që sot shqiptarët janë të ndarë në disa shtete, por mbeten përjetësisht të bashkuar rreth idealit të Flamurit Kombëtar.

MALESIA.ORG