Malësori publikon baladën e re “Malli për ty”

Mas kenges ritmike “Burrë e gru”,vjen një këngë e re nga këngëtari i njohur Malësori, kësajë herë për adhuruesit e baladave.
Kënga e re titullohet “Malli për ty”,e shkruar dhe e kompozuar nga Ilir Berani,orkestruar nga Burim Krasniqi dhe me realizim në studion e Robert Beranit.
Është një këngë me plotë mallëngjim për dashuri,e përcjellur me tingujt e çiftelisë së mjeshtrit të madh Burim Krasniqit.
Malesia.Org