Urime muajin e Ramazanit

Stafi i portalit Malesia.org, me rastin e muajit të agjerimit, uron shqiptarët e besimit Islam për fillimin e Ramazanit.

Urojmë që në këtë muaj të mbretërojë paqja, perkushtimi dhe solidariteti në mes njerëzve.

Urojmë që Ramazani t’ju sjellë çdo të mirë në jetë, duke ju dëshiruar harmoni, mirëqenie dhe dashuri në familjet tuaja.