SHPK “Komunale” dhe Policia komunale apelojnē te qytetarët për mirëmbajtjen e pastërtisë publike

SHPK “Komunale”-Tuz dhe Policia komunale, i bëjnë apel qytetarëve lidhur me bashkëpunimin për mirbajtjen e pastërtisë publike, në trevën e komunës së Tuzit.