Kënga më e re nga Toni Ujkaj

Doli në tregun muzikor kënga më e re “U ktheva” e këngëtarit të njohur nga Malësia, Toni Ujkaj.

kënga është realizuar me tekst dhe muzik nga këngëtari, Shtjefni Ujkaj dhe e orkestruar mjeshtërisht nga kompozitori nga Ulqini, Afrim Çobi.

Malesia.Org