U zhvillua gara ndërkombëtare – Kërcimet në Tërgajë”

Sot në lumin Cem, në Tërgaja, u mbajtën garat ndërkombëtare – “Kërcimet në Tergajë”, në të cilën morën pjesë mbi 20 garues nga Mali i Zi, Kosova, Serbia dhe Bosna e Hercegovina.

Për tre më të mirët, të përzgjedhur nga juria profesioniste u ndanë edhe çmime.

Vendin e parë e mori Evald Krniq nga Tuzi.

Vendin e dytë e mori Dino Bajric nga Bosnja dhe Hercegovina, ndërsa vendin e tretë Kristjan Vulaj nga Tuzi.  /MALESIA.ORG/