Rikthehen masat: Hyrja në Mal të Zi vetëm nëse plotëson një nga tre kushtet

Nga 14 shtatori hyrja në Mal të Zi lejohet vetëm nëse qytetarët malazezë dhe të huajt plotësojnë një nga kushtet e përcaktuara:

Brenda certifikatës dixhitale të covidit , statusi i vaksinimit të pjesshëm nuk do të njihet më. Në këtë kuptim, certifikata do të jetë e vlefshme vetëm nëse personi plotëson një nga kushtet e përcaktuara – që kanë kaluar 14 ditë nga doza e dytë e vaksinës që jepet në dy doza, gjegjësisht 14 ditë nga vaksina që jepet në një dozë;

Kusht i  dytë është një posedim i  testit PCR negativ jo më i vjetër se 72 orë, ose një test pozitiv PCR që është më i vjetër se 14 dhe jo më i vjetër se 180 ditë;

Personi ka një test të shpejtë negativ që nuk është më i vjetër se 48 orë.

/MALESIA.ORG/