Në Tuz, mbahet shfaqja për fëmijë “Hirushja”

Më 12 nëntor, në QKI “Malësia” në Tuz, nën organizimin e komunës së Tuzit, Teatri i fëmijëve nga Ulqini, prezantojë shfaqjen “Hirushja”.
Hirushja është një nga përrallat më të famshme në mbarë botën. Një numër i madh i filmave vizatimorë dhe artistikë janë filmuar bazuar në këtë përrallë.
Regjisore e kësaj shfaqje të Teatrit të Fëmijëve nga Ulqini, është Edina Mustafiq, ndersa skenografia dhe kostumografia është bërë nga Jetmira Hoxha, kurse koreografia dhe ndriçimi nga Musa Hoxha.
Malesia.Org