Toni Ujkaj-“Tuzjane”- 2022

Këngëtari i njohur nga Malësia, Toni Ujkaj, risolli njërën ndër këngët më të dëgjuara të tij- “Tuzjane”, e rikompozuar pothuajse në versionin origjinal, nga maestro, Ardit Seferi, dhe kompozitori i njohur, Senad Dreshaj.

Kënga u xhirua nga produksioni muzikor, “Eurolindi”, me pronar, Bujar Avdimetaj, në kuadër të programit festiv të festave të fundvitit.

Malesia.org