Donacion për SHF”Bashkimi” në Skorraq

Edhe kësaj here humanisti nga Malësia e Madhe,i cili jeton në SHBA,Mark Nikollë Lulgjuraj,në muajin mars të këtij viti dhuroi i pari për shkollën tonë 1000 evro,si dhe për nxënës ëmbëlsira dhe pije freskuese.
Po ashtu edhe për kolektivin e shkollës pije freskuese.
Në emrin tim personal dhe të krejtë stafit punues e falënderojmë përzemërisht!
Me respekte, Prelë Gjolaj, prof.-UD-drejtor i SHF”Bashkimi”,Skorraq