Lekë Dedvukaj vjen me këngën e tij të re “Atje laeg është Malësia” (Video)

Këngëtari i njohur nga Malësia Lekë Dedvukaj tashmë ka ardhur me një këngë të re.

Ai tashmë ka lansuar videoklip për këngën që titullohet “Atje larg është Malësia”, që nga auditori merret si një himn i Malësisë.

Muzika & teksti janë punuar nga Muso Dreshaj, ndërsa për orkestrimin është kujdesur Ardian Kastrati.

Lekë Dedvukaj ka një gamë të gjërë në fushën e artit dhe kulturës në Malësi dhe më gjerë.

Dedvukaj në çdo moment ka në zemēr Malësinë të cilës i përkushtohet me shumē dashuri duke i thurur vargjet dhe këngët më të bukura, e që do të dëgjohen brezë pas brezi.

Malesia.org