Dorëzohen në KKZ shtatë lista të cilat do të marrin pjesë në zgjedhjet lokale më 5 mars


Pak para orës 20 është dorëzuar edhe lista e fundit për zgjedhjet lokale në Komunën e Tuzit, të cilat do të zhvillohën më 5 mars.

Në Komisionin Komunal Zgjedhor janë dorëzuar shtatë lista, parti dhe koalicione.

Këto janë listat që do të jenë në fletëvotim:

,,Forumi shqiptar – Bashkim e Zhvillim (ASH, LDSH, UNSH, LDMZ)”

„PDP – Për gjeneratat e ardhshme”

„Alleksa Beçiq – Shtjefen Camaj – Demokratët – Së bashku jemi më të fortë”

„SNP– NDERSHMËRISHT PËR TUZIN – ZHELKO MILIQ”

„Koalicioni DPS, UDSH, PB, SD – Rrugës së drejtë”

„SDP – Lëvizja për Tuz – Me gjithë zemër për Tuz”

„Koalicioni shqiptar – Bashkë (PD – Forca)”