Në përkrahje të Forumit Shqiptar #5


Shkruan: Prof. Ass. Dr. Anton Vukpalaj


Me 5 Mars, qytetarët e Tuzit dhe Malësisë do t’u drejtohenkutive të votimit. Këto zgjedhje nuk janë thjesht një detyrë e zakonshme, por një mundësi e jashtëzakonshme për të mbajtur nën kontroll fatin e tyre. Kjo nuk është vetëm votë përpërfaqësuesit e Komunës, por një referendum i vërtetë për të ardhmen tonë.

Të gjithë duhet të jemi të ndërgjegjshëm se çdo votë ka rëndësi dhe se zgjedhja e përfaqësuesve të Komunës do të ndikojë në jetën tonë për katër vitet e ardhshme.

Pushtetii Komunës së Tuzit në këto katër vitet e fundit ka qenë i përkushtuar, duke ndryshuar thellësisht peisazhin e vendit dhe duke rritur dukshëm zhvillimin lokal. Për më shumë, në komunë është rikthyer kultura dhe identiteti shqiptar.

Le tëjemi të vendosur që të mos e lëmë prapa këtë përparim dhe tëvazhdojmë të ndryshojmë vendin tonë për më mirë.

Me 5 Mars, le të shkojmë në qendrat e votimit dhe të votojmë me pasion dhe vendosmëri për përfaqësuesit shqiptarë të Komunës. Le të jemi pjesë e një historie të re dhe të ndërtojmë një vendlindje më të fortë dhe më të zhvilluar për të ardhmen tonë dhe brezat e ardhshëm.

Ndërsa shkojmë në zgjedhje të dielën, le të mbajmë parasysh fjalët e John F. Kennedy, që thoshte : “Mos pyet se çfarë mund të bëjë vendijuaj për ju, pyesni se çfarë mund të bëni ju për vendin tuaj.” Prandaj, le të votojmë me mendje të qartë dhe të zgjedhim Forumin Shqiptar me numër 5, një forcë politike e cila është e përkushtuar për zhvillimin e vendit dhe për mirëqenien e qytetarëve të Malësisë.

VOTONI NUMRIN 5