Milatoviq: Nuk është reale që Mali i Zi të tërheqë njohjen e pavarësisë së Kosovës

“Nuk është realiste që Mali i Zi të tërheqë njohjen e pavarësisë së Kosovës dhe kjo është një çështje shumë e qartë”, tha Presidenti i ardhshëm i Malit të Zi, Jakov Millatoviq.

Ai tha se mbështetë gjithçka për të cilën bien dakord Beogradi dhe Prishtina dhe se beson se normalizimi i marrëdhënieve ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës do të ishte i rëndësishëm për të gjitha vendet e rajonit.

/MALESIA.ORG/