Urime festën e Krishtlindjes!


Portali MALESIA.ORG uron gjithë shqiptarët e besimit Krishterë gëzuar festën e Krishtlindjes. Paqa, dashuria dhe shëndeti  mbizotërofshin në familjet tuaja.

Ashtu si na shërbyen ndër shekuj, le të na shërbejnë këto festa për forcimin e harmonisë me njëri-tjetrin.

Për shumë mot!