“Karnevali Koret 2024” fillon ditën e diel në Tuz


“Karnevali Koret 2024” i cili do të mbabet në parkun e ri në Tuz, fillon ditën e diel, më 11 shkurt, dhe do të zgjasë deri ditën e marte, më 13 shkurt.

Siç mësohet nga Arton Gjokaj, kryetar i Shoqatës ”Karnevali Koret” aktiviteti do të mbahet sipas këtij programi:

1. 11.02.2024 në 13h – “Karnevali për fëmijë”

2. 11.02.2024 në 19h – “Mbrëmje argëtuese – Savjana Vjerdha”

3. 12.02.2024 në 19h – “Nata e saragave dhe verës”

4. 13.02.2024 në 18h – “Nata finale dhe koncert muzikor i NRG Band”

Gjatë mbrëmjeve të Karnevalit, do të organizohet edhe “Pazari i karnevaleve” në Parkun e ri të Tuzit.

/MALESIA.ORG/