Në Çaçak të serbisë, digjet flamuri shqiptarë

Në Çaçak të serbisë, digjet flamuri shqiptarë

Në qëndren tregtare në qytetin serb Çaçak gjate ekspozites “Biblokteka-libri i hapur i Ballkanit” disa individë të panjohur digjen flamurin shqiptar i cili gjindej së bashku me 11 flamuj tjerë të shteteve ballkanike.
Dymbëdhjetë flamuj të shteteve Ballkanike dhe Japonis u vendosen dje në qëndren tregetare të Çaçkut si lajmërim i ekspozites.

KOMENTOJE