“Forca” bën festimin e Ditës së Flamurit

Me datën 27.11.2008 në Tuz(Malesi) Forca e Re Demokratike ftoji anëtarët e saj që të marrin pjesë në Kuvendin zgjedhor për themelimin e Këshillit Komunal, ku dhe u bë hapja solemne nga përfaqësuesi i Kuvendit Genc Nimanbegu.

Me rastin e formimim të këshillit komunal në Malesi(Tuz) Forca e Re Demokratike ( FORCA) në rend të dites kan propozuar.
Zgjedhjen e Kryesis së punës të Kuvendit
Informimin për aktivitete të Këshillit Kordinuas
Zgjedhja e Kryesis të Këshillit Komunal Tuz(Malesi)
Zgjedhja e Kryetarit dhe Nënkryetarit
Pra në këtë Aktivitet kanë marrë pjesë Anëtaret e Forces Së Re Demokratike, ku dhe kanë zgjedhur Këshillin Komunal të përber nga 5 veta.
Anëtarët e Keshillit e kanë zgjedhur Kryetarin Elez Nikaj dhe Nënkyetarin Zef Nikprelaj, dhe antar tjer të Këshillit Komunal.
Me rastin e zgjedhjes se këshillit Komunal Forca e Re Demokratike ka organizuar edhe një Koncert ne Qëndren Informative Kulturore në Tuz, me muzik qytetare dhe klasike.
Po me të njëjtin rast është edhe festua dita e flamurit Kombetar 28 nëntori.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE