Darka: Të ndihmojmë Malësinë – Ajo ka nevojë per ne

Shoqata Atdhetare “Malësia e Madhe” me 21 dhjetor 2008 në sallen “Gjergj Kastrioti” pranë Kishes së Shën Palit shtroj një darkë tash tradicionale per grumbullimin e mjeteve materiale per ndihma të Malësis e posaçerisht atyre që kanë më shumë nevojë.

Kontributi i të pranishëmve në këtë darkë arriti $ 17.250.00 prandaj të gjithë atyre që kontribuan, në emer të Malësis, nga zemra i falenderojmë.

Fushata per ndihma të Malësis vazhdon, prandaj të gjithë ata që deshirojnë të japin kontributin e vetë per të ndihmuar vëndlindjen tonë per nevoja të ndryshme dhe të shumta që ka, mund të kontaktojnë në: (586) 525-3487 dhe (586) 431-1333, ose në info@malesiaemadhe.org

Shoqata Atdhetare “Malesia e Madhe”

KOMENTOJE