Shpresa e fundit që Alternativa Shqiptare të shpëtohet

Sipas informatave jozyrtare, anëtarët e kryesisë të Alternativës Shqiptare të dy grupeve të konfrontuara do të bashkohen, bisedojnë dhe gjejnë një konsensus për të mirën e ASH-së dhe Malësisë.
Në fjalë është që të bashkohen të gjithë anëtarët e kryesisë dhe të bëhet rivotimi për bartësin e listës për deputet. Cilido t’i fitoj shumicën e votave do të jetë bartës i listës për ASH-në, i cili unanimisht do të përkrahet nga udhëheqësia e Alternativës Shqiptare.

KOMENTOJE