Ferhat Dinosha në spital

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Ferhat Dinosha, dje paradite pati infarkt dhe po mbahet në spital për shërim.
Lideri i UDSH-së në momentin e infarktit ishte në shtëpinë e tij në Dinoshë, nga ku me shpejtësi u dërgua në qendrën emergjente të klinikës në Podgoricë dhe më pas u mbajt në qendrën e kardiologjisë.
Nga qendra e kardiologjisë njoftojnë se jeta e Dinoshës është jashtë rrezikut dhe është në gjendje stabile.

KOMENTOJE