Promovimet qëndrore të dy koalicioneve në Malësi

Mbrëmë përfundoi edhe fushata zgjedhore për votimet që do të zhvillohen neser me 29 mars.
Si edhe të gjitha partit dhe koalicionet tjera në Mal të Zi, edhe dy koalicionet shqiptare, koalicioni “Perspektiva” dhe koalicioni LD – ASH, paten promocionin qëndror.
Më poshtë mund ti shikoni disa fotografi dhe video nga këto dy promocione.

Koalicioni Perspektiva FOTOGRAFITË VIDEO VIDEO VIDEO

Koalicioni LD – ASH FOTOGRAFITË