Një aktor i ri 26-vjecar me origjinë shqiptare është zgjedhur nga regjisori i njohur Tony Scott për të luajtur si protagonist në filmin e tij të fundit

Një aktor i ri 26-vjecar me origjine shqiptare është zgjedhur nga regjisori i njohur Tony Scott për të luajtur si protagonist ne filmin e tij të fundit.
Viktor Gojcaj do të luajë pikerisht rolin e një shqiptari, së bashku me aktorin e famshëm John Travolta në filmin që do të shfaqet në kinemate amerikane më 12 qershor.
Gojcaj do të interpretojë rolin e një shqiptari që merrej me veprimtari të ndryshme kriminale.
Mesohet se Scott është takuar rastesisht me shqiptarin në rruget e New York, ndersa i riu i tregoi per jeten e tij.
Gojcaj lindi në Detroit dhe më pas u zhvendos në New York, djali i Mark Luc Gojcaj.
Filmi June 12 2009. Për më teper informacion rreth filmit të victorit vizitoni faqen e http://www.imdb.com/name/nm2963873/

KOMENTOJE