Me rastin e përvjetorit të Nënë Terezës, SH.K.A “Dedë Gjon Luli” organizoi program artistik “Për Dashuri”

Me rastin e përvjetorit të Lumturimit të Nënë Terezës, shoqata kulturore artistike “Dedë Gjon Luli” nga Hoti, Malësi e Madhe organizoi program artistik “Për Dashuri”.
Programi u mbajt ditën e shtunë më 17.10.2009. Në Q.K.I. “Malësia”. Për këtë rast fjalen e rastit e mbajti z. Mark Dushaj dhe Presidenti i Unionit Artistik të Kombit Shqipëtar z. Azgan Haklaj. Përveç shoqatës “Dedë Gjon Luli” në program morën pjesë edhe:
Sh.K.A. “Rapsha ”
Sh.K.A. “Liria” – Milesh,
Kantautori Rrok Gjelaj – Shkodër
Rapsodët Vllezrit Lleshi – Lezhë, etj.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE

VIDEO