Arrihet marrëveshje: Partitë shqiptare në zgjedhjet e ardhshme lokale, të gjitha së bashku në një listë

Sigurisht se nuk ju besuat syve, por jo, sot është dita e 1 Prillit dhe ky lajm i dedikohet kësaj ditë.
Shpresojmë se do të na e falni 🙂

KOMENTOJE