Intervista ekskluzive e prof dr. Martin Berishaj në Radio Kosova

Në vazhdë të emisioneve të shkëlqyera të Radio Kosovës lidhur me sfidat me të cilat ballafaqohet Kosova si shtet, klasa politike dhe qytetaret e Kosovës, si dhe tentativat për gjetje të shtigjeve të reja për të dalë nga kjo situatë, gazetarja Gjylie Rexha realizoj intervistën ekskluzive e rastin e 11 vjetorit te çlirimit të Kosovës, ne Radio Kosova për emisionin “pika mbi i” ku ishte i ftuar enkas për intervistën e javës, prof. dr. Martin Berishaj dekani i fakultetit për marrëdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci dhe profesor i Universitetit te Lublanës.

Dëgjoni intervistën KLIKO KËTU

KOMENTOJE