MALESIA PARTY 2010 – Viti jubilar (18 Gusht)

Më në fund po zbulojmë edhe dy emrat e DJ-ve që do të jenë mysafir në Malësia Party 2010 me 18 gusht në Troja në Tuz. Ata janë DJ me përvojë dhe eksperiencë botërore DJ Deenasty nga Gjermania dhe DJ Johnson Jonell nga Zvicra. Dixhej të cilët janë mysafirë të klubeve më të mirë në Evropë, e deri në Ibiza, e cila njihet me emrin ishulli i muzikës dhe klubeve më të mira në botë, tashti edhe në Malësi.
Duhet të ju sqarojmë se në plan kishim edhe një DJ me famë botërore DJ 3000 por më në fund u anulua për shkaqe se DJ 3000 do të gjendet në Japoninë e largët.
Mirupafshim me 18 gusht 2010.

Stafi Malesia.Org

TV Reklama: http://www.youtube.com/watch?v=gFA90Qsuevo


Kliko