Foto nga aktivitete argëtuese-koncerte gjatë muajit gusht në Malësi

Publikuam edhe disa aktivitete që gjatë verës nuk u publikuan, pasi që ishim të nxënë me shumë aktivitete.
Në këtë foto-galeri janë përmbledhë foto nga koncerti i Lirisë dhe Lekës në Troja, Zanfina Ismaili në Cavalieri dhe Eclipse, Alban Skenderaj në Eclipse, mbrëmje në Lekaj për festën e Zojës së Grudës.
Falënderim për foto-reporterin e Maleisa.Org Albert Camaj që është pranë çdo aktiviteti.

FOTOGRAFITË