Tifozat Kuq e Zi nga Malësia në ndeshjen kundër Bosnjës

Të premten, me 8 tetor në Tiranë u luajt ndeshja e futbollit në mes të Shqipërisë dhe Bosnjës e Hercegovinës e cila përfundoi me barazim 1-1.
Tifozat Kuq e Zi nga Malësia udhëtuan drejt Tiranës për të mbështetur kombëtaren Shqiptare së bashku me mijëra tifoza nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE