Në nderë të përvjetorit të lumturimit të Nënë Terezës, ShKA “Dedë Gjon Luli“ organizon manifestim

Sot, në shtatë vjetorin e lumturimit të Nënë Terezës, ShKA “Dedë Gjon Luli“ nga Malësia organizon manifestim për nderë të kësaj date.
Në këtë manifestim do të marrin pjesë Frederik Ndoci, Gjon Frroku, ShKA Liria dhe shumë të tjerë. Programi fillon në ora 19:00. /SHKA Dedë Gjon Luli/