Në nderë të përvjetorit të lumturimit të Nënë Terezës, SH.K.A “Dedë Gjon Luli” organizoi program artistik “Për Dashuri”

Tuz – Me rastin e përvjetorit të Lumturimit të Nënë Terezës, shoqata kulturore artistike “Dedë Gjon Luli” nga Hoti, Malësi e Madhe organizoi program artistik “Për Dashuri”.
Programi u mbajt ditën e shtunë më 19.10.2010. Në Q.K.I. “Malësia”. Për këtë rast foli Nikollë Berishaj si dhe Ambasadori i Republikës së Shqipëris në Mal të Zi, Tonin Beci. Përveç shoqatës “Dedë Gjon Luli” në program morën pjesë edhe: Kantautori Frederik Ndoci, Këngëtari Jasmin Nikaj si dhe Këngëtarja Marija Lajçaj. /Albert Camaj/

FOTOGRAFITË KOMENTOJE