Artistët e rinj koncerte ne Amerikë

Janë të rinj por të talentuar këngëtarët të cilët po kërkohen shumë në Amerikë. Një bukuroshe e spektakleve që tashmë edhe këndon Violeta Lulgjuraj e cila është 21 vjece dhe ka lindur në Tuz të Malit të Zi do të jetë e ftuar në një tur koncertesh në Amerikë ku do të këndojë për të gjithë bashkëatdhetarët atje. Por nuk do të jetë vetëm edhe djaloshi 23 vjec që ia thotë bukur ciftelisë dhe muzikës popullore i cili ka marrë pjesë në shumë manifestive kulturore dhe koncerte që ka lindur në Vermosh të Shkodrës dhe që quhet Antonjo Vuktilaj, po kërkohet shumë dhe është i ftuar edhe në Amerikë. Ndërsa së bashku më ta do të jënë edhe këngëtarë të tjerë mes tyre edhe Adelina Berisha dhe Jasmin Nikaj ku të gjithë për herë të parë do të këndojnë në Amerikë, në një maratonë koncertesh konkretisht në 5 vende ku ka shqiptarë. /VIP/

Viki Lulgjuraj