Falënderojmë Donatorët tonë

Gjatë aktiviteteve të 100 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë, portalit tonë i erdhën donacione nga Shoqata “Dedë Gjo’ Luli” nga New York-u me 300$, Gjelosh Dedvukaj nga New York-u 100$ si dhe një Diktafon (inçizues zëri) nga Nikollë (Nick) Bojaj, të cilët ne i falënderojmë për së tepërmi.

Malesia.Org