URIME FEJESËN

Urime fejesën Françesko Junçaj (Frenky) me Kristina Bojaj, bashkim sa më të shpejtë dhe dashuri të përjetshme.

Françesku është ish anëtari ynë dhe ishte ndër të parët në staf i cili bëri shumë për këtë portal.

URIME!

Stafi Malesia.Org