Gjyste Vulaj jam e pasur

Këngëtarja e mirnjohur Gjyste Vulaj në një intervistë për “Zhurnal Plus” ka folur rreth pasurise se saje. Ndërsa kur eshte pyetur se mos është e vërtetë se ajo është këngëtarja më e pasur shqiptare, me zgjuarsi na është përgjigjur se ajo është e pasur shpirtërisht, por që edhe nuk ka nguruar të përmend pasurinë e vërtetë të saj.

“Sa i përket gjendjes financiare, kam Hotel, Restorant dhe shtëpi të madhe në Gjermani, kam shtëpi në Tuz dhe një vilë në Ulqin, po ashtu kam investuar edhe në patundshmëri të tjera, pra kam siguruar një të ardhme të bukur, kuptohet nëse më premton shëndeti i mire”- ka treguar për “Zhurnal Plus” këngëtarja. /Vipat.info/

Gjyste Vulaj