Sulmohet ueb-faqja e Presidentit malazez – Duam Komunën

Faqja zyrtare e Presidentit të Malit të Zi, Filip Vujanovic (Predsjednik.me)gjatë mbrëmjes së mërkurës është sulmuar nga Hakerët ku i është ndryshuar pamja dhe fshi deklaratat e tija. Ata në faqen e presidentit kanë vendosur Flamurin Shqiptarë dhe dëgjohet kënga “O sa mirë më kën shqiptarë”.

Në mes tjerash ata në faqen e presidentit kanë shkruar mesazhe: “Duam te themelohet komuna sic eshte garantuar dhe te drejta te plota! RRNOFT SHQIPERIA ETNIKE”.
“Shqiptaret nuk jane terrorista, jane thjesht viktima te materialeve te pregaditura nga vete ju! do e tregojm kete, urime shqiptare!”
“Tjeter her respektoj malesoret”
http://www.predsjednik.me/?akcija=vijest&id=3532

Këto janë mesazhet të cilat janë nënshkruar nga grupi i quajtur Albanian Hackers. /Malesia.Org/

KOMENTOJE