Mbrëmje festive me rastin e 101 Vjetorit të Kryengritjes së Malësisë së Madhe dhe 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë

Mbrëmje festive me rastin e 101 Vjetorit të Kryengritjes së Malësisë së Madhe dhe 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë

31 Mars 2012 – New York
Organizator: Shoqata Dedë Gjo’ Luli dhe Fondi Humanitarë Malësia

kliko për ta zmadhuar: