Nxënësit e Sh.F. “Bashkimi” nga Skorraqi vizitë në Qepurr

Tuz, Malësi (27.03.2012) – Me datën 24 mars, kolektivi i Shkollës Fillore “Bashkimi” nga Skorraqi – Malësi, organizoi një vizitë në Qepurr të Hotit, pikërisht në vendin dhe ditën ku para 101 viteve ranë viktimat e para të burrave malësorë në Kryengritjen e Malësisë të vitit 1911.
Drejtori i kësaj shkolle z. Gjon Camaj shfrytëzoj rastin që të njoftoj nxënësit me ngjarjen e cila ndodhi 101 vite më parë.
Për më shumë, shikoni videon më poshtë. /Malesia.Org/

FOTO

VIDEO