Kuq e Zi edhe Gjimnazi i Tuzit (video)

Tuz, Malësi (27 Nëntor) – Sot, në korridorin e Gjimnazit “25 Maj” në Tuz, nxënësit e kësaj shkolle festuan me flamuj dhe muzikë patriotike.

foto & video marrë nga facebook-u.