URIME DITA E FLAMURIT DHE 100 VJETORI I SHPALLJES SË PAVARËSISË

Sot mbushen plot 100 vjet nga dita e shenjtë, 28 Nëntori, dita e shpalljes së Pavarësisë. 

Është fillimi i një shekulli të ri, i cili duhet të na gjejë të bashkuar ashtu si siç ishin të bashkuar firmëtarët e Pavarësisë me 28 Nëntor 1912.

Gjithë shqiptarët kudo që të ndodhen, në çdo cep të botës, Urime 28 Nëntori – Dita e Flamurit dhe 100 Vjetori i Shpalljes së Pavarësisë! 

Portali Malesia.Org